Vila Nemo ***

Cu Dunărea la masă. Şi cu bunătăţile ei în farfurie

Ambianta

Locul unde să te delectezi cu o privelişte uluitoare şi propriile gânduri.

Ia micul dejun, prânzul sau cina departe de orice bruiaj urban şi griji cotidine, în ambianţa elegantă a restaurantului sau pe una dintre cele două terase ale sale: închisă ori deschisă.

Şi lasă Dunărea să-ţi potolească ritmul şi să te încarce.

Meniul

Bunătăţi proaspete pentru bucurat simţuri

Storceagul de sturion – regina ciorbelor de peşte, crapul pe varză, zacusca de peşte sunt vedetele meniului nostru preponderent pescăresc. Lor li se alătură icrele de ştiucă, scumbia la grătar sau saramura de peşte, într-un mix plin de savoare de care te poţi bucura fără restricţii. Secretul lor? Prospeţimea peştelui şi meşteşugul preparării, pe care, da, îl avem la îndemână şi îl stăpânim pe de-a întregul.

Peştele de Dunăre şi fructele de mare împart meniul cu o varietate de preparate consacrate ale bucătăriei româneşti şi internaţionale. Pentru un echilibru al gusturilor şi preferinţelor.

Până şi cei mici au parte de meniu dedicat, pe care le va fi aproape imposibil să-l refuze.

Evenimente

200 mp de bun gust, cu Dunărea la picioare

Ai tot confortul şi toate condiţiile pentru orice tip de eveniment, de la petreceri corporate la aniversări sau botezuri.

Cu o capacitate de 60 de persoane, restaurantul este suficient de încăpător încât să te simţi confortabil şi suficient de mic încât să păstreze un aer de intimitate.

Detaliile le stabilim împreună, iar starea de bine o primeşti cadou. De la bătrâna Dunăre.

Eşti gata pentru o experienţă culinară fabuloasă?

Rezerva