Vila Nemo ***

Explorează Dunărea în toată splendoarea şi sălbăticia ei

Navighează, explorează, experimentează

241 kilometri pătraţi în care se regăsesc 70% din speciile din Delta Dunării şi ultimele ecosisteme acvatice şi terestre în regim liber de inundaţie, recunoscute internaţional pentru importanţa şi diversitatea lor.

19 tipuri de habitate, 207 colonii de păsări, 60 specii de peşti şi o vegetaţie luxuriantă cu 248 specii de plante vorbesc despre măreţia pe care ţi-o promite o croazieră pe Dunăre în Parcul Natural Balta Mică a Brăilei. 

Descoperă legenda Chirei Chiralina, frumoasa răpită de un arap şi ascunsă în Mica Deltă, de unde  Lacul Chiriloaia şi Insula Harapu îşi trag numele.

Şi mergi pe urmele temutului Terente, haiducul autointitulat „Regele bălţilor“, a cărui faimă a trecut graniţele ţării.

Iar dacă eşti împătimit de “bird waching” ai putea avea surpriza unei întâlniri cu vulturul codalb, specie extrem de rară şi cea mai mare pasăre răpitoare din România. Asta alături de egrete, cormorani, lebede, lişiţe, stîrci sau ţigănuşi.

Trasee

Poate că iubeşti Dunărea la fel de mult ca noi sau poate că tocmai începi să o descoperi şi să o îndrăgeşti. Oricum ar fi, o croazieră pe Dunăre în Mica Deltă nu poate fi decât o aventură de creat amintiri frumoase.

Eşti gata să pornim?

Detalii

 40 minute
traseu

 200 lei

Turul Insulei Harapu

Despre

Cu o suprafaţă totală de 252 ha, Insula Harapu este aproape în totalitate împădurită, are un iezer ce se întinde pe o suprafaţă de 21 ha şi este un loc cu poveşti şi legende, de neratat într-o croazieră pe Dunăre. Pe malul insulei există plaje neamenajate şi zone pentru pescuit sportiv.

Traseu

plecare debarcader Nemo Yacht Club → deplasare în amonte pana în dreptul Insulei Harapu → ocolire insulă → întoarcere Nemo Yacht Club.

Turul Insulei Fundu Mare

Despre

Insula Fundu Mare este o zonă cu o bogată faună şi vegetaţie specifică Deltei Dunării. Are o suprafaţă de 1899 ha, jumătate pădure, jumătate luciu de apă – dat de lacurile Chiriloaia, Stan, Misaila şi Bratusca.

Atracţiile principale sunt zona de conservare specială din sudul insulei, colonia de cormorani, stîrci şi egrete de la Chiriloaia şi cuiburile de codalb.

La cerere şi separat faţă de croaziera pe Dunăre, se pot organiza excursii cu ranger pentru bird watching şi foto safari.

Traseu

plecare debarcader Nemo Yacht Club → navigare pe Dunare până în dreptul Plajei Chiscani (zonă propice pescuitului de somn) → ocolire insulă → intrare pe braţul Cravia → întoarcere Nemo Yacht Club

Detalii

100 minute
traseu

400 lei

Turul Insulei Calia

Despre

Insula Calia are o suprafaţă totală de 685 ha, din care 466 pădure şi 219 luciu de apă, reprezentat de iezerele Lupu şi Tăbăcaru. Este o zonă importantă  din punct de vedere turistic şi ornitologic.

Traseu

plecare debarcader Nemo Yacht Club → navigare pe braţul Arapu → ocolire insula Fundu Mare → ocolire insula Calia → intrare pe braţul Calia → întoarcere Nemo Yacht Club

Opţional, se poate acosta la mal pentru a admira flora şi faună, se pot ţine sesiuni de foto safari, se poate pescui (somn, crap, roşioară, plătică, caras etc).

Detalii

180 minute
traseu

800 lei

Ambarcațiuni

Croazieră pe Dunăre cu tot confortul

Iubim bărcile la fel de mult cum iubim Dunărea. Şi ştim să facem din orice croazieră pe Dunăre o experienţă elegantă şi confortabilă. Două ambarcaţiuni rapide te vor purta într-o aventură în mijlocul naturii, în cele mai bune şi sigure condiţii.  

Sport Sea Ray 21 SPX

Fă cunoştinţă cu Sport Sea Ray 21 SPX , însăşi expresia eleganţei şi puterii pe apă. Cu o capacitate de 8 persoane şi un motor fantastic de 200 cp, această ambarcaţiune premium te va face să iubeşti şi mai mult croazierele noastre pe Dunăre.

Oaspeţii ne-au dat 9+.
Din convingere.
Experimentează și tu!

Rezerva